Skladištenje robe

Skladištenje robe

Suvremena višenamjenska skladišta s carinarnicom i pretovarom u Karlovcu

Skladištenje svih vrsta roba u suvremenim objektima i na velikom otvorenom prostoru, špediterske usluge s carinjenjem roba u carinarnici Karlovac, usluge pretovara svih vrsta roba, još je jedan razlog da nam date svoje povjerenje i koristite širok spektar sličnih usluga.

U Republici Hrvatskoj Lager ima sjedište u Zagrebu na 14.000 m2 otvorenog i 2.000 m2 zatvorenog prostora. U Karlovcu se nalazi skladište, carinski terminal i servis na 160.000 m2 otvorenog prostora i 12 000 m2 proizvodnih hala. Objekt je lociran u neposrednoj blizini autoceste, a moguć je prijevoz tereta željeznicom direktno do naših skladišta, budući da se željeznica nalazi u našemu krugu.

Industrijski kolosijek koji prolazi kroz otvoreni prostor tvrtke i mostna vaga nosivosti 50 t s pretovarnom mehanizacijom od 1-40 t pokazuju širinu naših usluga i velike mogućnosti za brzo i jednostavno rješavanje svih Vaših zahtjeva za skladištenjem, pretovarom i carinjenjem roba.

Naša ispostava Karlovac raspolaže sa 400 m2 prostora sa špediterskim uslugama i prostorijama carinarnice Karlovac, a cjelokupna uskladištena roba osigurana je od elementarnih nepogoda i šteta koje mogu nastati prilikom manipulacija s robom.

Uz to na raspolaganju imate:
• 1.200 m2 REGALNOG SKLADIŠTA
• 2.500 m2 ZATVORENOG CARINSKOG SKLADIŠNOG PROSTORA TIP-a "A"
• 2.500 m2 ZATVORENOG SKLADIŠNOG PROSTORA
• 12.200 m2 OTVORENOG CARINSKOG SKLADIŠNOG PROSTORA TIP-a "A"
• 70.000 m2 OTVORENOG SKLADIŠNOG PROSTORA
• 10.000 m2 OTVORENOG PARKIRNOG PROSTORA ZA PRIHVAT SVIH VRSTA TERETNIH VOZILA

Uz sve navedeno, za skladištenje i čuvanje osjetljivih roba u zakup dajemo hladnjaču za duboko zamrzavanje do -25 C. Hladnjača posjeduje velika hladionička klizna vrata i svu suvremenu opremu sa potrebnom armaturom i automatikom rashladnog učinka od 17.230W.