Gume

GUME

U svojoj ponudi nudimo kompletan program visokokvalitetnih guma branda Maragoni za sve vrste viličara, TITAN i TRINGLE za građevinske strojeve i rudarstvo te gume BONTYRE za kamionski program, autobuse i off-road.

MANJA POTROŠNJA GORIVA NE OVISI SAMO O MOTORU. KVALITETNA GUMA UVELIKE MOŽE SMANJITI TROŠKOVE I OSIGURATI VEĆU PRODUKTIVNOST.

BONTYRE

Bontyre je ruski brand sa velikom popularnosti u Rusiji, a razvijen je primjenom vrhunskih tehničkih rješenja u području projektiranja i proizvodnji guma.

Proizvodni kapaciteti Bontyre tvornice iznosi 3 600 000 guma godišnje, a konstantno se proširuje izbor tipova, modela i veličina. U ponudi imamo: kamionski, komercijalni, off-road program, gume za autobuse i alu felge.

www.bontyre.com

MARANGONI

Marangoni je talijanski proizvođač guma sa tradicijom dužom od šezdeset godina. Specijaliziran je za gume manjih profila poglavito punih i pumpanih guma za viličare i kao takav je jedan od najboljih u svijetu u toj kategoriji guma.

www.industrial.marangoni.com

TRIANGLE

Triangle je jedan od najvećih svjetskih proizvođača guma, a ima partnerstvo sa mnogim brandovima (prva ugradnja za: Caterpillar, Volvo i Hyundai). Ovaj brand u svom asortimanu nudi gume za industrijske strojeve: dempere, utovarivače, valjke, gredere itd., ali i za rudarstvo, agrikulturu i putna vozila.

www.triangle.com.cn

TITAN

Titan je jedini svjetski proizvođač (SAD) koji se bazirao samo na proizvodnju guma za rudarstvo, građevinske strojeve i agrikulturu, tako da je sve svoje resurse i istraživanje bazirao na proizvodnji vrhunskih guma za sve vrste strojeva a uz to je i jedini na svijetu koji uz gume proizvodi i felge za gume. Titan je po svojoj kvaliteti prepoznat i od Caterpillar-a koji ih koristi kao prvu ugradnju na svoje strojeve. Titan je kupio tvornice i tehnologiju proizvodnje OTR guma od Pirreli-ja 1994 . godine, Good Year-a 2005. godine i Continental-a 2006. godine.

www.titan-intl.com