Novi Mecalac kompaktni utovarivači

Mecalac predstavlja potpuno novu ponudu kompaktnih utovarivača, proširujući svoj trenutni portfelj utovarivača

Odluka da se zauzme mjesto na ovom tržištu proizašla je iz rastuće potražnje za malim višenamjenskim zglobnim utovarivačima u sektoru poljoprivrede, iznajmljivanja i građevinarstva. Između ostalog, ovi strojevi postupno zamjenjuju druge vrste strojeva (traktore s utovarivačem, skid utovarivače...) radi veće svestranosti, okretnosti i sigurnosti za te različite primjene.

 

Raspon od 6 strojeva za sve potrebe

 

Novi Mecalac MCL asortiman uključuje 6 modela, od 1,74 t do 2,85 t:

• 4 modela s dugim kranom (standard), odgovaraju potrebama poljoprivrednog segmenta

• 2 modela s kratkim kranom, odgovaraju potrebama građevinskog segmenta


MCL2

Njegova mala veličina i motorni prijenos na kotačima omogućuju mu okretno kretanje. Najmanji stroj u MCL asortimanu, ali s maksimalnim učinkom, ima sve značajke velikih. Njegovo moderno i ergonomsko mjesto operatera zaštićeno nadstrešnicom također je dostupno u verziji s kabinom.


MCL4

Nudi izvrstan kompromis između kompaktnosti i performansi podizanja. Sa svojim motorom od 18,4 kW također je idealan stroj za flote za iznajmljivanje koje žele izdržljiv stroj visokih performansi. Njegova mala transportna težina također omogućuje transport stroja na cestovnoj prikolici.


MCL6

Najboljie od MCL4, ali s još većom snagom, njegov motor od 36 kW omogućuje postizanje i održavanje velikih brzina na cesti. Njegov veliki hidraulički protok i brzina izvođenja omogućuju mu znatno povećanje produktivnosti na radilištima.


MCL8

Snaga, velika visina istovara i kapacitet dizanja ključne su riječi koje su vodile dizajn ovog stroja. Jednostavan rad u svim okolnostima, bilo da se radi o utovaru, rukovanju ili vožnji hidrauličkih priključaka.


MCL4+ / MCL6+

Verzije s kratkim kranom za ispunjavanje specifičnih potreba različitih primjena, posebno u građevinskom sektoru, nude povećano opterećenje utovara.

 

Svi strojevi bit će dostupni u 3 verzije: nadstrešnica, nadstrešnica sa sklopivim krovom ili verzija s kabinom, a sve sa širokim izborom priključaka.

 

Najnovije mecalac tehnologije

Novi MCL utovarivači mogu biti opremljeni Mecalac najnovijim tehnologijama za udobnost i pomoć vozaču, uključujući:

M-Drive: Pretvara vaš stroj u nosač alata, možete kontrolirati brzinu stroja nožnom papučicom pri odabranom broju okretaja motora (ručni gas).

Kontrola brzine: Redefinirajte raspon brzine koji se može koristiti putem nožne papučice prema potrebi. Na primjer, odabir niže brzine omogućit će vam precizniji rad.

MyMecalac Connected Services: Povećajte korištenje svojih strojeva zahvaljujući optimiziranim i dostupnim podacima o strojevima, smanjenim zastojima i boljem upravljanju voznim parkom.

Start-up digicode: Tipkovnica koja vam omogućuje bolju kontrolu korištenja stroja.

 

Ova nova linija proizvoda dodatno će ojačati Mecalacovu poziciju na tržištu utovarivača i ubrzati razvoj segmenata kupaca kao što su poljoprivredni sektor, sektor uređenja okoliša i iznajmljivanja.

Više informacija na:
https://lager-doo.com/dealerships/categorydetails/277