Nova ponuda električnih motocikala

Predstavljamo četiri inovativna modela koji kombiniraju ekološku osviještenost i vrhunske performanse!

U današnjem ubrzanom svijetu, potreba za efikasnim, ekološki prihvatljivim i pristupačnim načinima prijevoza nikad nije bila veća. S ponosom vam predstavljamo našu novu ponudu električnih motocikala, dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe za mobilnošću. Ovi modeli ne samo da smanjuju vašu emisiju ugljika, već također pružaju vrhunske performanse i moderan dizajn. Upoznajte naše četiri najnovija modela.

1. Model: Električni skuter (80 km domet)

Ovaj električni skuter je savršen za urbanu vožnju. S dometom od 80 km, snaga od 1500W i maksimalnom brzinom od 60 km/h, ovaj model je idealan za svakodnevne gradske avanture. Njegova kompaktnost i agilnost čine ga izvrsnim izborom za izbjegavanje prometnih gužvi i lako parkiranje.

2. Model: Električni skuter (80 km domet)

Naš drugi model električnog skutera nudi iste izvanredne karakteristike kao i prvi. S dometom od 80 km, snaga od 1500W i maksimalnom brzinom od 60 km/h, pruža pouzdanost i efikasnost za svakodnevne potrebe vožnje. Idealan je za one koji traže ekološki prihvatljiv način kretanja po gradu.

3. Model: Električni skuter (100 km domet)

Za one koji traže nešto više, predstavljamo električni skuter s većim dometom od 100 km. S snagom od 1500W i maksimalnom brzinom od 100 km/h, ovaj model je savršen za duže vožnje i brže putovanje. Njegova impresivna brzina i domet čine ga idealnim za korisnike koji zahtijevaju više od svog prijevoznog sredstva.

4. Model: Električni sportski motor (100 km domet)

Naš vrhunski model, električni sportski motor, kombinira snagu i performanse s ekološkom osviještenošću. S dometom od 100 km, snagom od 5000W i maksimalnom brzinom od 100 km/h, ovaj motor pruža uzbuđenje i adrenalinski doživljaj svake vožnje. Dizajniran za ljubitelje brzine, ovaj sportski motor nudi vrhunsko iskustvo na cesti.

Svi naši modeli su dizajnirani s fokusom na kvalitetu, sigurnost i ekološku prihvatljivost. Bez obzira na vaše potrebe, naša nova ponuda električnih motocikala pruža rješenje koje je i praktično i održivo. Pridružite se revoluciji u mobilnosti i otkrijte budućnost prijevoza s našim električnim motociklima.

Za više informacija o našim modelima i kako ih nabaviti kontaktirajte naš prodajni tim +387 63 020 500