Steelwrist Rototilt X18 S60 - Nenadmašan sklad snage i izdržljivosti za srednje i velike bagere!

Steelwrist rototilt X18 S60 je dizajniran da isporuči snagu i izdržljivost koji su neophodni za bagere srednje i velike bagere.

Naši rototiltovi imaju malu visinu izrade, veliki kut nagiba i nenadmašnu vezu između snage i težine zahvaljujući čeličnim komponentama. Rototilt vam omogućava da rotirate svoj radni alat za 360, i naginjete za 45 stupnjeva u svakom smjeru s vrhunskom preciznošću i kontrolom. To vam olakšava posao i čini vas fleksibilnim da preuzmete izazovne koje nose novi poslovi.

Spojka ima sigurnosno rješenje Front Pin Lock, mehaničko zaključavanje prednjeg vratila koje značajno ograničava rizik od nenamjernog pada radnog alata. Moguće je nadograditi sa S na SQ u kasnijoj fazi. Steelwrist SQ je tehnologija automatskog spajanja ulja visokih performansi koja se koristi u brzim spojnicama i nagibnim uređajima na bagerima za spajanje hidrauličkih radnih alata.

Hidraulika visokog protoka i senzor apsolutne rotacije

S rototiltom koji ima hidrauliku visokog protoka, moći ćete koristiti rototil na način koji štedi gorivo i omogućuje učinkovitu upotrebu radnih alata visokog protoka. Robusni i lako kalibrirani senzor apsolutne rotacije u okretnom dijelu visokog protoka daje podatke visoke točnosti sustavima upravljanja strojevima.

Kontrolni sustav

Steelwrist isporučuje dvije vrste upravljačkih sustava rototilt uređaja. Quantum je napredni sustav upravljanja u kojem su ergonomija, jednostavna instalacija i ušteda goriva, daljinska podrška i automatsko prepoznavanje alata važni dijelovi sustava. Proporcionalna kontrola stroja s četiri crijeva osnovni je sustav.