PREDSTAVLJAMO NOVI HYUNDAI HX65A

Novi HX65A je kompaktan i vrlo okretan model bager serije A, a istovremeno nudi visoke performanse i izvrsnu učinkovitost goriva. To ga čini idealnim za rad u uskim gradskim gradilištima gdje su niska buka i emisije iznimno važni.

PRODUKTIVNOST I PERFORMANSE
Visoko učinkovit Stage V Hyundai motor povećava učinkovitost goriva, ali i dalje nudi vodeće performanse u industriji, uz nisku buku i vibracije. A zahvaljujući optimiziranom dizajnu i protuutegu, HX65A ima najbolju radnu stabilnost u svojoj klasi.
 
Veća učinkovitost
Novi Hyundai motor povećava učinkovitost goriva za 6% u usporedbi s prethodnim modelom, dok ima najveći okretni moment u svojoj klasi. A s instaliranim DOC + DPF, ne trebaju mu nikakvi dodatni aditivi. Snažni motor Stage V Hyundai DM02V isporučuje 66 KS i najveći okretni moment od 248 Nm.
 
Optimalni protuuteg
Sila podizanja znatno je povećana ugradnjom teškog protuutega. Također omogućuje najbolju radnu stabilnost u svojoj klasi.
 
Poboljšani ventilacijski otvor poklopca motora
Povećanje ventilacijskog otvora na poklopcu motora za 76% poboljšalo je hlađenje i izdržljivost motora a ujedno smanjilo buku.
 
Primjena ojačane čahure
Izdržljivost je poboljšana primjenom udubljene čahure na području igle krana.
 
Potpuna postojanost
Dvoslojni pročistač zraka blokira prašinu iz motora, što optimizira zamjenu zračnog filtra i trajnost motora.
 
Optimalni hidraulički raspored cjevovoda
Hidrauličke cijevi postavljene su na vrhu grane kako bi se spriječilo oštećenje pri radu u uskim rovovima.
 
Besprijekorna izvedba
Dizajnirajući sve unutar tvrtke, Hyundai je stvorio savršenu sinergiju između motora i stroja, uz smanjenu buku i vibracije koje povećavaju udobnost operatera.
 
Napravljen za težak rad
HX65A je dizajniran da izdrži grube postupke, povećana debljina donjeg okvira, mokra karika gusjenice, puna zaštita gusjenica daju maksimalnu zaštitu i izdržljivost. Zaštita dozera, krana i poklopca motora daje dodatnu zaštitu.
 
Snažan pogonski motor
Snažni motori gusjenica pružaju nenadmašne performanse i vuču.

UDOBNOST I LAKOĆA KORIŠTENJA
U novom HX65A udobnost i učinkovitost idu ruku pod ruku. Standardne proporcionalne upravljačke palice poboljšavaju rad, dok novi klaster od 7 inča čini dijagnosticiranje vašeg stroja što lakšim. Više prostora, bolja vidljivost i poboljšane značajke osiguravaju da operater uživa u ugodnom radnom okruženju.
 
Inteligentan i široka kabina  
Novi raspored povećava udobnost i produktivnost strojara zahvaljujući povećanju prostora, boljoj vidljivosti i novim alatima.
 
Novi 7 inčni klaster sa zaslonom osjetljivim na dodir
Novi klaster povećava produktivnost operatera pružanjem integriranog, jednostavnog pristupa svim potrebnim informacijama, od vanjske temperature do načina rada i hidrauličkih postavki, na vrlo čitljivom zaslonu.
 
Proporcionalni joystic-i
Proporcionalne upravljačke palice kao standard uvelike će poboljšati rad vašeg stroja i vaših priključaka.
 
Glatki rad
Dodana je provjerena, visokokvalitetna poluga RCV (Remote Control Valve - Daljinski kontrolni ventil) kako bi se poboljšao rad i omogućila personalizacija postavki kao što je kontrola priključka.
 
Bluetooth radio
Audio i hands-free funkcije su prikladno smještene.
 
Udobnost u svim vremenskim uvjetima
Standardni klima uređaj poboljšan je sprijeda i straga, dok grijano sjedalo podesivo u 3 razine osigurava maksimalnu udobnost.
 
Start tipkom
Inovativni stroj zahtijeva praktične moderne funkcije kao što je tipka za paljenje s funkcijom start & stop, plus dodani USB priključci.

SIGURNOST
Hyundai bageri ne samo da ispunjavaju potrebne sigurnosne standarde, već ih i premašuju. HX65A standardno uključuje višestruke sigurnosne alate poput automatskih sigurnosnih brava na kranu, ruci i cilindru dozer daske, dok stražnja kamera osigurava najsigurnije moguće radno okruženje.
 
Maksimalna vidljivost
Vidljivost je ključna tijekom rada. Zato je HX65A standardno opremljen stražnjom kamerom s opcijom bočne kamere.
 
LED svjetiljke
Za dodatnu sigurnost, LED svjetiljke koriste se u svim radnim svjetlima s uvučenim radnim svjetlima na kranu kako bi se spriječila oštećenja tijekom rada.
 
Alarm upozorenja za sigurnosni pojas
Ako sigurnosni pojas nije zakopčan kada se ključ za paljenje okrene, oglašava se alarm, zajedno s kontinuiranim vizualnim upozorenjem.
 
Automatsko sigurnosno zaključavanje
Auto Safety Lock - Automatsko sigurnosno zaključavanje sprječava nenamjeran rad jer bager nije kontroliran samo RCV polugom

MOGUĆNOST SERVISIRANJA I TELEMATIKA
HX65A dizajniran je za jednostavne dnevne preglede svih glavnih dijelova i brzo i jednostavno održavanje. Svim dijelovima se može pristupiti s razine tla kroz vrata poklopca koja se posebno široko otvaraju.
 
Nisu potrebni aditivi
HX65A se može koristiti bez dodatnih aditiva kroz pojačanje cijevi za gorivo.
 
Dodana kutija za alate
Povećani prostor za pohranu s dodatnom kutijom za alate.
 
Dvostruki pročistači zraka
Dvostruki pročistači zraka pružaju povećanu filtraciju osiguravajući maksimalan vijek trajanja motora i duge servisne intervale.
 
Optimalno postavljanje filtera
Veliki poklopac motora i jednostavan pristup s razine tla za dnevne provjere i filtre.
 
HiMate
Praktično je, jednostavno i vrijedno. Hi MATE, Hyundaijev sustav daljinskog upravljanja, koristi GPS-satelitsku tehnologiju kako bi kupcima pružio najvišu dostupnu razinu usluge i podrške za proizvode.
 
Povećajte produktivnost
Pružajući informacije kao što su radni sati, vrijeme mirovanja i potrošnja goriva, Hi MATE štedi vaš novac i poboljšava produktivnost. Servisna upozorenja omogućuju bolje planiranje održavanja.
 
Pratite svoje strojeve
Hi MATE informacije o lokaciji u stvarnom vremenu omogućuju praktično praćenje vaše opreme putem Hi MATE web stranice ili mobilne aplikacije.
 
Poboljšajte sigurnost
Zaštitite svoju opremu od krađe ili neovlaštene uporabe. Hi MATE-ova upozorenja o geofencingu automatski vas obavještavaju kada stroj napusti unaprijed određenu zonu.
 
ECD (Engine Connected Diagnostics - dijagnostika povezana s motorom)
ECD pruža informacije o rješavanju problema kao i prilagođeno servisiranje. Servisni tehničari imaju podršku daljinske dijagnostike koja im omogućuje postizanje brze stope rješavanja problema.
 
Aplikacija za mobilnu flotu
Naša aplikacija Mobile Fleet pruža sve informacije koje su vam potrebne za učinkovito i ekonomično upravljanje vašom flotom.
 
HCE-DT Air
omogućuje servisnim tehničarima da se bežično povežu s vašom opremom putem pametnog telefona i prijenosnog računala na licu mjesta.
 
Pokrivamo vas
Hyundai originalni dijelovi i dodaci dizajnirani su kako bi vaš stroj radio s optimalnim performansama, uz 24-satnu isporuku kroz našu mrežu distributera. Hyundai standardni i produljeni jamstveni programi pružaju bezbrižnost i daju vam potpunu kontrolu nad vašim operativnim troškovima.

https://lager-doo.com/dealerships/categorydetails/213