LAGER službeno sklopio suradnju i zastupništvo s Dynapacom.

LAGER službeno sklopio suradnju i zastupništvo za Hrvatsku, Sloveniju, Sj. Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu sa svjetskim proizvođačem Dynapac sa sjedištem u Švedskoj.

Tko je Dynapac – Vaš partner na putu ispred Vas?

 

Dynapac je svjetski proizvođač strojeva i opreme za cestogradnju  koji svoje strojeve prodaje u više od 32 zemlje svijeta uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Sj. Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Dynapac se pretežito prodaje u zemljama Istočne Europe, Azije, Bliskog i Dalekog Istoka. Dynapac je osnovan 1934. godine kao AB Vibro Betong a 1973. godine mijenja ime u današnji Dynapac. 2017. Dynapac je akviziran od strane Fayat Grupe gdje pravi potpuni rebranding i mijenja boje svog branda u sivu i bijelu.
Dynapac trenutno ima proizvodnju u: Karlskrona (Švedska), Wardenburg (Njemačka), Sorocaba (Brazil), Tianjin (Kina) i Nashik (Indija) dok prodaja i servis se nalaze u sljedećim gradovima: Karlskrona (Švedska), Langhus (Norveška), Moskva (Rusija), Katowice (Poljska), Hemel Hempstead (UK), Marles-en-Brie (Francuska), Coslada (Španjolska), Milan (Italija), Wardenburg (Njemačka), Beč (Austrija), Toronto (Kanada), Rock Hill (SAD), Sorocaba (Brazil), Boksburg (Južnoafrička Republika), Tianjin (Kina), Dubai (UAE), Pune (Indija), Singapur i Seven Hills (Australija). A od sada svoju prodaju i servis ima i u Posušju i Zagrebu.

Dynapac portfolio strojeva:

 

       Valjci: Mali tandem valjci, tandem valjci, valjci s jednom valjicom i pneumatski valjci

       Finišeri

       Letve/Puževi

       Mobilni ulagači 

Ovom suradnjom s Dynapacom naša tvrtka, kao i naši klijenti su dobili pouzdanoga i vrhunskoga partnera u području cestogradnje.