Terex Finlay
Terex® Finlay proizvodi više od 50 godina sveobuhvatan raspon pratećih uređaja za drobljenje, prosijavanje i reciklažu. Terex® Finlay globalni su pioniri u mobilnim rješenjima i nude sveobuhvatnu opremu za industriju kamenoloma, rudarstva, gradnje, rušenja i recikliranja. Naš asortiman inovativnih strojeva proizveden je kako bi osigurao učinkovitu proizvodnju, niske operativne troškove i jednostavnost održavanja.
Terex Evoquip
EvoQuip nudi sveobuhvatan portfelj proizvoda koji će zadovoljiti potrebe kompaktnih tržišta drobljenja i prosijavanja u šest ključnih industrija: izgradnji i građevini; kamenolomima; ratarstvo i poljoprivreda; uređenje okoliša i vrtlarstvo te asfalt i betonsko drobljenje i najam postrojenja i alata. Korisnička prihvatljivost je u srcu branda i kao novi proizvodi razvijeni fokus će biti na jednostavnosti, jednostavnom održavanju, učinkovitosti goriva i jednostavnosti prijevoza.
Terex MPS
Terex®MPS pruža kompletan asortiman opreme za drobljenje i sijanje za kupce širom svijeta koji djeluju u četiri ključne industrije: Rudarstvo, Agregati, Rušenje i Recikliranje, Industrijski Minerali. Naša oprema namijenjena je za proizvodnju najkvalitetnijih krajnjih proizvoda u preradi tvrdih i mekih stijena, pijeska i šljunka, rude i industrijskih minerala. Pružamo modularna, prijenosna i statička postrojenja i komponente.
Terex Washing Systems
Terex® Washing Systems (TWS) je vodeći proizvođač naprednih rješenja za potrebe pranja materijala i minerala u sektoru proizvodnje agregata, recikliranju, industrijskoj proizvodnji pijeska i rudarstvu. Bez premca sa preko 60 godina iskustva u razvoju i stručnosti u industriji rješenja pranja rezultiralo je današnjom klasičnom opremom - pretvarajući prljave i otpadne materijale i minerale u visoko vrijedne, prodajne proizvode. Budući da se strogi propisi o materijalima i potreba za čistim agregatima povećavaju na međunarodnoj razini, TWS je postao svjetski lider u pružanju visoke kvalitete, visoke učinkovitosti i brzom povratu investicijskih rješenja. Naš dizajn i proizvodnja potaknuli su duh inovacija, univerzalno zdravlje i sigurnost te odgovore na zahtjeve tržišta, što rezultira jedinstvenim tržišnim proizvodima i strojevima svjetske klase dizajnirane za najbolje performanse u svijetu.

Više informacija na linku TEREX WASHING SYSTEMS
Terex Cranes - Građevinski kranovi
Širom svijeta, zgrade i građevinski poduhvati grade se drugačije. No bez obzira na arhitekturu i tip konstrukcije na kojoj se radi, Terex-ovi toranjski kranovi su tu, ne samo za uštedu vašeg vremena već Vam pruža veliki povrat ulaganja. Terex-ovi toranjski kranovi brzo se postavljaju, imaju ekonomičan, ali snažan motor i osiguravaju visoki kapacitet dizanja. Dodajte minimalne stanke koje Terex kvaliteta donosi, i imate iznimnu vrijednost.