CHAMPION ULJA I MAZIVA

WOLF OIL CORPORATION, TVRTKA IZA MARKE

Ponosimo se time što smo “pravi igrač” u svojoj grani industrije. Usredotočenost na maziva nam je potpuna. O njima razmišljamo, za njih smo kompetentni i to je grana u kojoj smo najbolji. Djelujemo od 1955. i imamo više od 60 godina znanja i iskustva. Jedan smo od vodećih neovisnih proizvođača maziva u Europi i kao stručnjaci usredotočeni smo na ispunjavanje različitih potreba i zahtjeva naših kupaca proizvodeći tehnologijom poboljšana maziva visoke kvalitete. Stvaramo vrijednost pristupom punog servisa koji obuhvaća tehničko savjetovanje, razradu proizvoda, punjenje, pakiranje i logističku potporu te neophodne alate za prodaju i marketing. Zahvaljujući posebnom timu stručnjaka, vlastitom laboratoriju i ISO certifikaciji možemo jamčiti najvišu kvalitetu svakog koraka proizvodnog postupka.

MARKA CHAMPION, POSEBNO ATRAKTIVAN ODABIR ZA STRUČNJAKE

Champion nudi proizvode vrhunske kvalitete koji uključuju najnovije tehnološke inovacije i zadovoljavaju najviše standarde: službena odobrenja proizvođača originalne opreme. Naš bogati asortiman proizvoda pruža sveobuhvatno rješenje za tržište maziva koje se stalno mijenja. Alat za preporuku proizvoda na našoj web stranici uvijek prikazuje proizvod koji odgovara vašim potrebama i pruža vam potrebnu sigurnost. No mi idemo mnogo dalje od jednostavne ponude proizvoda visoke kvalitete: pružamo potpunu potporu. Vjerujemo da uz odgovarajuću prepoznatljivost marke, alate, obuke i komunikaciju možemo pomoći da se zaista istaknete u odnosu na konkurenciju!


Rad s markom Champion znači rad s rastućom međunarodnom markom.

TVRTKA CHAMPION PRUŽA SVEOBUHVATNA RJEŠENJA ZA SVE KATEGORIJE PROIZVODA.

Na današnjem tržištu automobila koje se neprekidno mijenja s novim motorima i novim tehnologijama pravi proizvod za svako vozilo važniji je nego ikada prije. Naš opsežni asortiman proizvoda posebno je razvijen kako biste mogli lakše donijeti ispravan odgovor.


Zajamčene visoke performanse kod zahtjevnih primjena.

Premašuje OEM specifikacije za dijelove motora i zaštitu uređaja za naknadnu obradu.

Izvanredno podmazivanje i kompletna zaštita za optimalnu ekonomičnu potrošnju goriva.

Zajamčene visoke performanse kod zahtjevnih primjena.

Produljuje vijek trajanja dijelova vozila i osigurava dugotrajnost vrhunskog stanja.

Optimalno podmazivanje i pouzdana zaštita.

Specijalna zaštita motora za produljenje vijeka trajanja.