TESAB


Firma TESAB ENGINEERING Ltd smještena u Omagh, Sjeverna Irska i sestrinska firma TESAB SVENSKA AB smještena u Švedskoj proizvode opremu za drobljenje i recikliranje već 35 godina.
TESAB se ponosi s time da proizvodi kvalitetnu opremu koja će zadovoljiti kupčeve zahtjeve.
Posljednjih godina firma je proširila paletu proizvoda da bi pružili “kompletna rješenja za drobljenje” Male sekundarne/tercijalne drobilice, kapaciteta do 100 t/h Velike sekundarne drobilice, kapaciteta preko 300 t/h Velike primarne drobilice za najtvrđe moguće aplikacije, kapaciteta preko 300 t/h Našu opremu nudimo u izvedbi: statična, na kotačima, mobilna, za bilo koju opciju da se opredjeljite spremni smo vam ju ponuditi.

Suradnja TESAB-a i LAGER-a je rezurtirala novim tipom drobilice LAGER 500 koja proizvodi materijal odličnog oblika, pružajući visoki postotak drobljenja (redukcije) pri jednom prolazu kroz mlin. Razlog ovome je odličan dizajn mlina koji se dizajnira I proizvodi u Švedskoj. Mlin se sastoji od rotora sa 4 grede, standardno postavljene 2 niske / 2 visoke, pružajući tako veliki kapacitet. Budući da je mlin također opremljen sa 3 zavjese, s tim da je treća produžena i opremljena sa 10 izmjenjivih gredica ovaj mlina nam pruža jako visok postotak redukcije zrna materijala prilikom jednog prolaza te na taj način dobivamo veliku količinu sitne frakcije (nule) sa jako dobrom geometrijom. Bilo koji material od granite, kvarca, bazalta do krečnjaka i uglja može se uspješno drobiti ovim strojevima. Alternativno, ovi strojevi se također mogu koristiti u recikliranju asfalta, betona, gume i proizvoda šljake. Bilo da su vaše potrebe za manjim sekundarnim sistemom ili primarnim, LAGER će vam biti u potpunosti na usluzi. Naš “štedni” (grede se okreću dok se ne potroše) sistem postao je slavan po cijelom svijetu zbog svoje kvalitete, fleksibilnosti i performansi, te kompletan zadovoljava CE regulacije i kao takav se pokazao bolji nego bilo koji drugi u svijetu. Za sve Tesab strojeve je osiguran trening za rad i potpora za servis nudeći potpunu paletu rezervnih dijelova spremnih na skladištu.

http://www.tesab.com/TESAB DROBILICE, SIJAČICE, TRANSPORTNE TRAKE